Idag smäller det

Idag är jag ivrig och så himla taggad!

För idag ska jag göra något som jag har sett fram emot i en evighet. Tyvärr vill jag fortsätta att vara hemlig men lovar att avslöja det snart för er. 

 

  

 

Den här veckan har barnen påsklov medan jag jobbar på som vanligt. Men blir ändå fyra dagars ledig och det ska bli väldigt skönt. Då ska jag passa på att göra mina naglar finare. Ska visa för er imorgon om vad jag menar. 

 

 

Choklad

Här ser ni mina favoriter när det gäller choklad. Den i mitten ska vara en nyttigare variant och den var mycket godare än vad jag hade förväntat mig. Har alltid varit svag för dubbel nougat och den nya Oreo är farligt god. Mums!

 

 

Här är förra veckans citat från min personliga almanacka.

 

 

 

Tatuering!

I fredags efter jobbet tatuerade jag mig igen. Men har inte hunnit fotografera den ännu. Ska iallafall göra det och visa er lite senare. Är jätte nöjd men den också och trivs så himla bra med mina tatueringar. Fattar inte varför jag väntade i så många år innan jag tog tag i det. Men bättre sent än aldrig.

Nu ska jag snart iväg på det som gör mig så taggad! Men önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

17 comments / Add your comment below

  1. Jättefina bilder på dig vännen! Så skoj att du har skaffat fler tatueringar – ska bli roligt att se dem vartefter 😊
    Hoppas du får en riktigt fin måndag! Kramar 💖

  2. Vad härligt med en ny tatuering så här till våren. Jag blev super nyfiken på vad du gjort för något. får kika in hos dig snart igen och hålla ögonen öppna. Ha det gott idag.

  3. Me vad spännande med en hemlis. Kul när du kan berätta sen! 🙂 och gud vad roligt med en ny tatuering, den får du fota och visa oss sen 🙂 älskar tatueringar! Kram

  4. Blir verkligen så nyfiken haha!! Hoppas barnen kommer få ett jättebra lov nu också och att du har det bra på jobbet 😀 Nicks choklad är jag sugen på att testa!! KRAM <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.