Inredning, Inspiration, Vardag

Inreda med påskpynt

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Nästa helg är det ju redan påsk!

Har ingen aning om hur det blir med det i år på grund av allt elände med coronaviruset. Planerna från början var att min mamma och syster skulle komma till mig. Men det var lika bra att ställa in det för att vara på den säkra sidan. Då får jag och barnen istället göra det bästa av situationen. Pynta lite fint i hemmet och äta något extra gott. Att äta en massa gott har vi ändå aldrig några problem med haha.

Har annars hittat via nätet några söta saker inför påsken och det ser ni i kollaget här under. Är det något ni är intresserade av så finns det länkar till vardera sak under kollaget. 

 

Påskkyckling finns här // Påskhare finns här // Kruka finns här // Fat finns här

 

Såhär vill jag pynta!

Kycklingarna och hararna är så himla fina. Hittade även en snygg bricka från märket Mateus som skulle passa fint med prylarna ståendes på. Påskliljor är ett måste och då gärna i en fin blomkruka. Skulle vilja förvara påskliljorna i en fin kruka från märket DBKD. I kollaget ser ni en vit som jag har valt ut i storlek medium. Sedan skulle jag vilja dekorera med några ägg och sätta påskris i en vas med fjädrar på.

Har ni börjat med påskpynt?

 

//PUSS