Personlig, Vardag

Inte som en vanlig dag

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Det är så underbart när det fortfarande är ljust ute efter jobbet.

Medan jag väntar på bussen hemåt kan jag äntligen sitta i solen istället för att stå i mörkret och frysa. Igår tog jag en bild på mina ben i väntan på bussen och älskar dessa mjukisbyxor. Får visa några närmare bilder på dom en annan dag.

Annars hittar ni byxorna genom att klicka här <—

 

 

En helt vanlig dag åker jag direkt hem efter jobbet, fixar något att käka och sätter mig sedan i vardagsrummet framför tv:n. Är alltid så trött på fredagar och då blir det oftast inte så många ryck. 

 

 

Men det ska jag inte göra idag!

Utan idag efter jobbet ska jag göra något helt annat. Nu ska jag vara sådär hemlig igen men lovar att avslöja för er väldigt snart. Ska bara jobba halva dagen idag, göra det hemliga och senare ikväll får jag äntligen lägga mig i soffan.

 

 

Har inte så mycket mer att säga idag eftersom jag är så himla taggad. Men önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS