Inte som en vanlig dag

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Det är så underbart när det fortfarande är ljust ute efter jobbet.

Medan jag väntar på bussen hemåt kan jag äntligen sitta i solen istället för att stå i mörkret och frysa. Igår tog jag en bild på mina ben i väntan på bussen och älskar dessa mjukisbyxor. Får visa några närmare bilder på dom en annan dag.

Annars hittar ni byxorna genom att klicka här <—

 

 

En helt vanlig dag åker jag direkt hem efter jobbet, fixar något att käka och sätter mig sedan i vardagsrummet framför tv:n. Är alltid så trött på fredagar och då blir det oftast inte så många ryck. 

 

 

Men det ska jag inte göra idag!

Utan idag efter jobbet ska jag göra något helt annat. Nu ska jag vara sådär hemlig igen men lovar att avslöja för er väldigt snart. Ska bara jobba halva dagen idag, göra det hemliga och senare ikväll får jag äntligen lägga mig i soffan.

 

 

Har inte så mycket mer att säga idag eftersom jag är så himla taggad. Men önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

18 comments / Add your comment below

  1. Hoppas du får en riktigt fin och mysig fredag vännen! Vi har strålande solsken och klarblå himmel, men det blåser massor och är bara några grader varmt. Här blir det jobb först i några timmar och ikväll blir det tacomys! Kramar 💖

  2. Hos oss är det ljust ända fram till 20:00 😀 Känns fantastiskt <3 Önskar bara att det kunde sluta blåsa så att det faktiskt var varmt ute 🙁 Det blåser så mycket här så även om de står 10 grader så känns det bara som 3 🙁

  3. Skönt att kunna vänta på bussen i solen, och spännande vad du har haft för dig 🙂 hoppas du haft en fin dag 🙂 kram

  4. Men så spännande med sådana hemligheter
    Hoppas din hemlighet kommer ut snart för jag blev riktigt nyfiken haha 😀
    Skönt att bara ta de lugnt i soffan och vila upp sig

    Kram ♡

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.