Personlig, Skönhet

Netti testar peruker

Jag har tre stycken peruker!

Då i tre olika blonda färger. Jag är som sagt brunett och då är det roligare att testa helt andra färger. För många år sedan var jag faktiskt blond och kommer aldrig färga till det igen. Därför blir det extra roligt med peruker. Nu ska ni få se hur jag ser ut i perukerna och då kör vi!

Peruk 1

 

Den här peruken har en lång page och hårfärgen är silverblond med svart ombre. Jag tycker att jag passade sådär med hårfärgen och hårlängden är nästan den jag redan har. 

 

 

Peruk 2

 

Den här peruken har samma hårlängd som föregående men har en helt annan hårfärg. Färgen är superblond och jag tycker att peruken påminner om Isabella Löwengrips hår. Personligen tycker jag att den här färgen passar mig inte alls. Det är alldeles för blont men självklart kan den här peruken användas för maskerad i framtiden.

 

 

Peruk 3

 

Den tredje peruken har ett långt vågigt hår och en mer naturlig hårfärg. Skandinaviskt blond med brun ombre. Jag tycker faktiskt att jag passade i den här hårfärgen men skulle dock välja en kortare hårlängd.

 

 

Vad tycks?

Nu har ni sett mina tre peruker och läst mina personliga åsikter om dom. Nu är jag väldigt nyfiken på att höra era åsikter och ni får skriva exakt om vad ni tycker!

 

//PUSS