Inredning, Personlig, Vardag

När tröttheten ställer in planerna

Den här helgen har jag varit riktigt lat och det var inte riktigt planerna. I fredags kväll kändes det som att en förkylning var på gång och trodde att jag skulle insjukna under natten. Igår var jag bara otroligt trött och tog även en liten nap under dagen. Hade tänkt ta en promenad till Biltema för att köpa en ny toalettsits. Men eftersom det var storm ute så kändes det inte så lockande. Då bestämde jag mig för att hålla mig hemma.

 

 

Hade tvättstugan bokad och det blev ett litet ärende till Hemköp. Sedan spenderades kvällen framför tv:n med ost och kex. Idag känner jag mig också väldigt trött men förkylnings symptomen har försvunnit. Var nog bara sliten efter den intensiva arbetsveckan och behövde helt enkelt bara vila.

 

 

Idag ska jag ha en sån där ta hand om mig själv dag. Ska vika den sista tvätten och dammsuga för det gjorde jag inte igår. Sängen är renbäddad med nytvättade sängkläder och ser redan fram emot läggdags. Dock går tiden så himla fort så snart är vi där.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS