Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När det är okej att vara egoist

Oj vilken härlig helg vi har haft då!

Då syftar jag speciellt på vädret som har varit helt magiskt. I går tog jag och sonen en promenad till skogen för att hitta svamp. Något som vi även gjorde. Passade även på att fotografera några höstbilder som ni ser här nedanför.

 

 

Hösten är så magisk och det här är bara en början. Samtidigt är det skönt med sol och varmare temperaturer innan kylan kommer på riktigt. Men vi kunde inte låta bli att tillaga en höstlig soppa till kvällen med vitlöksbröd som tillbehör. Ska visa er soppan i ett annat inlägg.

 

Min lunch från Lidl. // Helgens fika. // Svampen vi hittade i skogen. 

 

Vi har ätit så sjukt mycket denna helg.

I fredags beställde vi hem mat från KFC och sonen åt matrester från det till lunch i lördags. Medan jag åt något annat som jag hittade inne på Lidl. Ja ni ser det på första bilden här ovanför. Eftermiddagsfikat blev te med kanelbullar och sedan var det dags att rensa svampar. Vi hittade mest taggsvampar och några kantareller. Tydligen är det många som har sina svampställen och därför var det mesta redan plockat.

Det måste vara en av dom få saker i livet man blir en riktig egoist! Om man hittar en massa svamp så plockar man självklart upp alla. Vem skulle ens tänka tanken? – “Nä jag sparar hälften till nästa person som är ute och letar svamp”. Tror faktiskt inte att någon skulle göra det och inte jag heller haha. Håller ni inte med mig? I sådana situationer är det helt okej att vara först i kvarn. Egoist kanske var ett starkt ord men hoppas att ni fattade poängen med vad jag menade.

Hoppas att ni har haft en bra helg?

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. Haha, kände precis som du med svampen. Ingen lämnar kvar nåt åt nån annan. Inte när det gäller att plocka bär heller. Är typ försten dit får allt!!

    Åh så mycket gott du har ätit!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan