LCHF: Broccolisoppa med ljusa frallor

2. Häll i grädden och låt koka upp. Mixa med mixerstav tills soppan är slät.
3. Smaka av med salt och peppar. Om man vill kan man tillsätta lite cayennepeppar. Blanda i riven ost innan serveringen.
4. Vill du ha en kraftigare soppa: ta mer grädde och mindre mängd vatten.

Ingredienser:
• 50 gram smör
• 4 st ägg
• 1 1/2 dl vispgrädde
• 1 1/2 dl riven ost
• 2 1/2 dl mandelmjöl
• 3 msk kokosnötsmjöl
• 3 msk fiberhusk
• 0,5 dl pofiber
• 0,5 tsk salt
• 2 tsk bakpulver
3. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 minuter.
4. Forma 6 bullar och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrö och grädda i ugnen tills bullarna har fått fin färg, cirka 20 minuter.
5. Låt svalna på galler utan bakduk.

16 comments on “LCHF: Broccolisoppa med ljusa frallor”
Den ser supergod ut! 🙂
Och tack för receptet 🙂
Låter riktigt gott!!
Mums 🙂
Hoppas du får en fin helg 🙂
Mums vad gott!! 🙂
Låter verkligen så himla gott!
sv: Tack vad kul att du tycker det! 😀
Hoppas du får en fin kväll!
Gud så gott det lät!
men oj så gott!! ska tipsa maken;)
Detta ska jag lägga på minnet! Tack för tipset. Jagar lätta & enkla måltider som en tok just nu. 🙂
Oh smaskens
men va mysigt det verkar ser så gott ut båda två . de frallorna har ja nog inte heller hört om innan kul me nytt kram o fin lördag
Vad enkelt det lät, tror de blir lunchen här hemma imorgon faktiskt 😀
Oh så gott det där såg ut 🙂
Åh så gott! 🙂
Det låter smarrigt, gillar verkligen broccoli 🙂
Men gud så gott!