Skip to content
Personlig, Psykisk ohälsa, Vardag

Men vad hände?

På hemvägen från jobbet

Idag när jag gick hem från jobbet så gick jag i min värld och lyssnade på en podd. Vid ett övergångsställe upptäckte jag två kvinnor som försökte hjälpa upp en man från marken. Han var väldigt stor och det såg inte lätt ut så jag gick direkt fram för att hjälpa till. Det var väldigt svårt att få ett bra grepp och tillslut dök det upp en man som hjälpte oss. När mannen var i trygga händer så fortsatte jag min promenad hemåt. Efter en stund tänkte jag! Men vad var det som egentligen hände? 

 

 

Jag blev så fokuserad på den lilla stunden men min hjärna kopplade inte händelsen förens efteråt. Nu var det inget allvarligt med blod, skador och ambulans. Vilket var ju skönt och speciellt för mannen. 

 

 

Blev bara tvungen att skriva av mig om det. Trots att jag upplever mycket värre saker på mitt jobb varje dag. Men där pratar alltid vi kollegor med varandra plus att jag har tystnadsplikt. Därför skulle jag aldrig skriva om någon tragisk upplevelse från någon arbetsdag på min blogg. 

 

 

Bilderna som ni ser är från en långpromenad i helgen som var. Älskar dessa områden som ger harmoni och lugn i själen. Oj nu beskrev jag mig som medial eller heter det så?

 

 

År 2022 blev en tuff start för min del. Något som jag inte har skrivit om här på bloggen. Vissa saker har jag delat med mig av men mycket måste jag hålla utanför sociala medier. Då för min hälsas skull.

 

 

Men tar man inte hand om sitt mående på allvar och inte har självinsikt så blir det en lång resa mot ljusare tider. Har gått igenom en hel del i några månader och självklart går det åt rätt håll. 

 

 

Jag är ingen svag person utan jag har varit stark alldeles för länge.

 

//PUSS

4 comments on “Men vad hände?”

 1. ja va rädd om dej såklart <3
  det jag inte gillar det är att folk står o glor o inte frågar om de kan hjälpa till hur det gick osv bara egoistiska
  idagen samhälle är jag undrande i fall någon ens skulle göra hlr

  hoppas du fick en fin kväll . jätte fina bilder
  kram på dej o natti

 2. Det är ofta man reflekterar över saker i efterhand. Eller man, jag gör det iallafall. Har inte heller haft ett lätt 2022 och jag kan precis som du inte skriva om det på min blogg. Personlig men privat håller jag hårt på.

 3. Vad bra att ni hjälpte mannen, visst är det så att när man gör saker på reflex och adrenalin landar det först efteråt!

  Vad tufft att ditt 2022 varit så tungt, ta hand om dig, dra i handbromsen och krya på dig <3 Mitt 2022 har varit tiotusen gånger bättre än 2021 och det är jag tacksam för. Hur många krisår i rad klarar man? Men med din självinsikt är jag säker på att det kommer bli bra för dig snart <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *