Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ikväll smäller det!

Dagen jag väntat på

Då är det lördagen den fjortonde maj och ingen vilken dag som helst. Jo för ikväll är det Eurovision Song Contest finalen! Förra året var jag inte alls lika taggad men i år är jag det. Trots att man fattar att Ukrainas bidrag kommer att vinna så kommer jag att se tvåan som vinnare. Vem det nu blir?

 

 

Min magkänsla känner att det kommer att vara väldigt jämt mellan Storbritannien och Sverige. Jag gillar båda låtarna så därför hejar jag på båda två. Har även fler favoriter som Estland, Polen och Finland. Längtar redan till röstningen för det är alltid så spännande när länderna delar ut sina poäng. Ska ni kolla på finalen ikväll?

Men nu är det många timmar kvar tills finalen börjar och innan dess har jag att göra. Ska städa och greja, har tvättstugan klockan fyra och ska jag laga en storkok. Känner nu att jag måste sätta fart för tiden går alltid så himla fort.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

17 comments / Add your comment below

 1. Blev sjukt förvånad att det inte gick bättre för Estland nästan alla jag pratade med hade den som favorit. Men det kanske är en sådan låt som istället kommer spelas mycket på radion/streamingtjänster i efterhand.

 2. Jag tittade på de första 21 bidragen, sedan blev jag trött och gick och lade mig. Men jag gillade två bidrag särskilt mycket: Schweiz (Marius Bear – boys do cry) och Litauen (Monika Liu – sentimentai). Och så gillade jag Ukrainas bidrag, verkligen.

 3. ja men nä ja säger som dej klart de skulle få vinna lite fel men ja .. som det är

  sverige va väl bra låt men nä ville inte de skulle vinna heller .
  o vart ska det va nästa år?

 4. Jag kollade, men orkade inte kolla klart, haha! Det håller på så länge och jag var så trött. Men det fanns många starka bidrag, och kul att Sverige ändå kom fyra! <3 Kram!

 5. Att Ukraina skulle vinna var nästa uppgjort kändes det som. Men vår egen Cornelia var grym tycker jag. Frågan som jag klurar på är hur Ukraina ska kunna arangera EU nästa år om kriget inte upphör.

  Ha en kanonbra start på nya veckan.

  https://kamillaskamera.com/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan