Vardag

Ikväll smäller det!

För att ikväll är det den stora finalen i Eurovision song contest 2016.
Jippi och hurra!
I år är det så himla bra låtar då volymen kommer att höjas till max och jag ser verkligen fram emot våra kära programledare med deras grymma underhållning. Vi har verkligen de rätta programledarna i år och det bästa är att USA ser Eurovision live i år. 
Det som jag alltid tycker är mest spännande är själva omröstningen. Förra året var det rena rysaren eftersom i början hade inte Måns så mycket poäng men helt plötsligt fick han en massa 12:or och 10:or och vilken känsla det var när hann vann hela skiten.
 
Det är en sak som jag inte riktigt kan fatta!
Att Norges bidrag inte gick vidare till finalen. Jag tycker jättebra om den låten och nu har vi varken Finland, Norge eller Danmark med oss till finalen. Men det var roligt att Polen gick vidare och det blev jag överraskad över. Nu är säkert min mamma jätteglad över det för Polen är hennes hemland. 
 
Nu ska vi greja lite och sedan ladda inför den stora finalen och vem tror ni vinner Eurovision song contest 2016?
 
Bilder från igår
 
//PUSS