Skönhet

Bort med talg

 
Min hy har överskott av talg som gör att mitt ansikte är alltid fet och glansig. Det är så himla jobbigt och jag avskyr det. 
 
 
Nu har jag laddat med B5-vitaminer som ska vara bra mot talg efter ett långt uppehåll från dessa vitaminer. Ansiktstvätten från neutrogena använder jag varje kväll i samband med dusch. Men nu ska jag bli duktigare på att använda den som en ansiktsmask eftersom då rengörs hyn från djupet och tar bort talg och smuts på ett skonsamt sätt.
 
 

 Nästan varje kväll när mitt ansikte är nytvättad brukar jag använda en pormaskklämma för att få bort överflödig talg på mina problemområden.

 
Detta är ett effektivt verktyg för att göra rent porer. I ena änden är den spetsig och i den andra änden är det en ögla. Den spetsiga delen används för att sticka hål med och öglan används att komma åt att klämma runt porerna.
 
Nu ska jag bli duktigare på det här för jag är verkligen så himla trött på min hy!
 
 
//PUSS
 
 ♥