Personlig, Vardag

Lördag och söndag

Igår eftermiddag när jag kom hem så handlade jag, packade upp, gick ut med sopor och dammsög hela lägenheten. Kände att det var lika bra att köra på för när jag väl sätter mig ner så blir jag seg. Gick också ner till förrådet och hämtade upp lite julsaker. Nästa helg är det första advent och ville få upp all belysning innan dess. Men kommer inte att tända upp allt fören på fredag.

 

 

Måste tipsa er om dessa Cheeze doodles som är sjukt goda. Orkade inte heller laga någon mat och köpte hem färdiggrillade kycklingklubbor och färsk bröd.

 

 

När jag äntligen var klar med allt så bänkade jag mig ner i soffan med en massa gott. Somnade redan vid nio på kvällen framför en film och vaknade till vid tolv tiden på natten. Gick då upp och gjorde mig iordning för natten och vaknade skapligt tidigt idag.

 

 

Så idag har jag pysslat hela dagen och avslutade även ett projekt. Något som ni ska få se bilder på en annan dag. Hade tänkt ta en promenad men klockan bara drog iväg efter dagens pyssel.

 

 

Ska snart fixa något att äta, ta en dusch och sedan bänka ner mig i soffan och lägga mig tidigt i sängen.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS