Personlig, Tips, Vardag

Söt julmugg med en gåva

Sprang förbi Normal här om dagen för att köpa hem en söt mugg. Nu har Normal fått in tre olika julmuggar då en förställer en jultomte, en snögubbe och Rudolf med röda mulen. Självklart fick min favorit Rudolf följa med mig hem.

 

 

Det ingick även en liten portionspåse chokladpulver till varm choklad i muggen. Hade ingen aning om att den fanns med i förpackningen så det var roligt med en extra gåva på köpet.

 

 

Kunde inte heller motstå ett par söta julstrumpor med glitter på. På jobbet kör jag och några kollegor på att ha glitterstrumpor varje fredag. Dessa blir ju perfekta fredagsstrumpor under hela december månad innan jul. Kom på att det får bli premiär redan nu på fredag eftersom det är första advent på söndag.

 

 

Nu känns det som att jag har många inlägg inför jul framför mig men det är ju ändå lite mysigt. Tänkte att redan imorgon så ska jag visa er ett projekt från helgen. Något som jag först testade på om det skulle funka och blev nöjd över resultatet. Brukar aldrig vara tidig med julpynt men i år blev det ett undantag.

Idag efter jobbet var jag inne på Lidl och köpte bland annat mini marshmallows som jag ska ha som topping till varm choklad denna månad.

 

 

//PUSS