Personlig, Vardag

Min nya hobby – Del 2

Nu ska jag visa er mina tillbehör som jag använder till min nya hobby. Kanske är lite löjligt men jag tycker att det här är jätteroligt. Blir gladare i själen av pastellfärger och av löjligt söta saker. Samtidigt blir det som terapi för själen när jag får skapa saker efter min kreativitet.

 

 

Det är pärlor i flera olika former, färger och storlekar. Har redan skapat några godsaker, ni har sett min sminkspegel och har även gjort saker inför julen. Något som ni ska få se här framöver. Vissa pärlor passar bra till högtider som pepparkaksgubbar till julen och kaniner till påsken.

 

 

Krämlimmet har jag i vit, ljusrosa, ljusblå och ljuslila färg som passar perfekt till alla pärlor. Alltså mina favoritfärger som blir fina att blanda ihop med när jag skapar saker.

 

 

Det finns verkligen mycket att hitta på och jag piffar upp saker som jag redan har, skapar nya saker och gör gulliga små miniatyrer.

 

 

Nu fick ni se tillbehören som jag använder och ska visa er bilder på vad jag har gjort i ett annat inlägg.

Äntligen är det fredag och det är så härligt med helg igen! Sovmorgon, äta gott och bara vara och imorgon när jag kommer hem så blir det garanterat mer pyssel.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS