Inredning, Inspiration, Personlig

Känslan för förändringar

Känner verkligen att hösten närmar sig och på TikTok ser man redan en massa hösttips på både inredning och mode. Samtidigt vill jag nu göra några mindre förändringar i mitt hem och den känslan får jag alltid två gånger om året. Första känslan är alltid tidigt på våren och andra känslan kommer alltid under augusti månad. Självklart blir det också ändringar under julen för det är en tradition med all julpynt men brukar tröttna på det väldigt snabbt. Annars gör jag aldrig en stor grej av övriga traditioner.

 

 

Det första jag ska ändra om med är några ljuslyktor och blommor. Har hittat jättefina blommor inne på Rusta som ska ersättas med några andra som jag har just nu. Dessa blommor var så långa att dom gick upp mot mitt ansikte när jag promenerade ifrån Rusta. Såg att blommorna fick många blickar från andra som passerade förbi mig. Jag kände mig som en gåendes stor blombukett.

 

 

Den här hörnan behöver jag göra om för här har jag bara lastat över en massa prylar. Några av prylarna ska flyttas till andra ställen i hemmet och det är så roligt med mindre förändringar som kan göra en sådan skillnad.

 

Får återkomma med bilder när allt är klart och ska även visa er mina senaste köp från Rusta. Lovade det redan förra veckan men har ännu inte hunnit få allt på plats.

 

 

//PUSS