Personlig

Augustifavoriter

 
 
En sak som jag ligger efter med är angående augusti månad som många skrev om redan dag ett. Hos min favorit Ljuva Julia hittade jag en kul lista som jag bara blev tvungen att sno och här kommer mina svar med bilder.
 
 
Läst: Jag har inte alls hunnit läsa någon bok under augusti månad utan enbart via nätet. Mestadels en massa bloggar, inredning och Aftonbladet varje dag. 
 
 
 
 
 
Sett: När jag har ungarna hos mig blir det mest barnprogram på TV men när jag är själv har jag oftast på kanal 3. Första tiden i augusti var det sport kanal 3 då jag som är helt ointresserad bytte då till kanal 5. Någon film har jag faktiskt inte hunnit sett alls eftersom jag har haft fullt upp.
 
 
 
 
 Ätit: Alldeles för mycket pasta men jag älskar det.
 
 
 
 
Druckit: Förutom vatten och kaffe har jag fastnat för hemgjord frappe.
 
 
 
 
Gjort: Jag har haft semester de första två veckorna i augusti med flytt till nya lägenheten. Sedan var jag tillbaka till jobbet som ej utvilad. All ledig tid har gått åt till att greja och fixa med både den gamla och nya lägenheten.
 
 
 
 
Köpt: Nya saker till nya hemmet samt höstkläder både till barnen och mig.
 
 
 
 
 
Klätt mig i: Det var i augusti månad det började bli kyligare då jag började med både långbyxor, sneakers och jacka istället för enbart shorts och sandaler. Lite trist men jag vill liksom inte frysa röven av mig.
 
 
Vad är era augustifavoriter? 
 
 
//PUSS