Skip to content
Inredning, Personlig, Vardag

Känna sig välkommen

Ingen missade väll fettisdagen i tisdags?

På jobbet fick vi semlor och det var årets andra semla för min del. Förra året testa jag för första gången på en chokladsemla. Den var jättegod och kanske får det bli en sådan nästa helg. Har ni ätit någon semla i år?

 

 

Nu har jag äntligen kommit igång med promenader igen. Hade ont i ena foten i över en vecka men nu har det gått över. Gjorde kanske en omedveten stukning på jobbet för det kändes nästan som det. 

 

 

Här är en bild från min hall.

Det är väggen närmast ytterdörren och nu har jag äntligen satt upp en hylla där. Har länge funderat på vad jag ville ha under den runda spegeln och den lilla vita passar perfekt. Det ser mer hemtrevligt ut och när det är mörkt blir det mysigt med levande ljus under spegeln. Hallen är ju det första man ser när man kliver in och då vill man känna sig välkommen.  

Imorgon efter jobbet ska jag åka till en vän och på lördag ska jag kanske träffa en annan vän. Så jag får se om jag hinner pyssla något i hemmet men har lite nytt att visa er. Har gjort det lite vårfint i köket och ska visa er bilder på det redan imorgon. 

Önskar er alla en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments on “Känna sig välkommen”

  1. Mums med semla! Chokladsemla har jag dock aldrig smakat.

    Vad fint det blev med hyllan under hallspegeln!

    Svar: Tack för att du lämnade en kommentar.

    Kram

  2. Choklad semla lät ju gott ,här blev en torr traditionell semla haha 😂 så fint du har gjort i hallen .smart med hängaren har en likadan som bara står o skräpar på mitt skrivbord .kram

  3. Mums! Hann inte äta någon på fettisdagen, men det är kompenserat med tanke på hur många jag ätit innan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *