Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Julgranar utomhus

Det är så mysigt med julgranar utomhus

På min gård utanför min lägenhet står det en julgran. Tycker att det är så mysigt när man ser den lysa från min balkong. Har sett fler i andra området och det blir så fint i mörkret.

 

 

Nere på stan i Örebro finns det en större julgran som jag har gått förbi några gånger. Sist så bestämde jag mig för att fotografera den.

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton och har kommit på en grej! Varje år brukar jag skriva en jul-lista där jag svarar på frågor om julen. Men när jag läste förra årets lista så skulle jag skriva exakt likadant igen. Därför hoppar jag det detta år men länkar den <— från förra året.

 

 

Jag är så taggad inför nästa år när denna personliga almanacka kommer till användning. Ska bli mer duktig på att följa mina mål och anteckna mera. Senaste halvåret har jag varit så slarvig och känner att jag behöver mer kontroll. 

 


Jag har den här gången valt listor som passar mig bättre och kan få mer användning av. När man skapar en personlig almanacka så får man välja ut en hel del på köpet. Tidigare år har inte alla listor kommit till användning men nu tror jag att det känns som rätt val. Visar mer i ett annat inlägg. 


//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Älskar min personliga almanacka! Men är typ lite ledsen för att jag har terminer, alltså start i augusti och slut i juli. Jag är bara ledsen för att det är så mysigt och roligt att inreda en ny 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan