Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag i ett nötskal

Alltså samma visa varje år!

Jag är verkligen expert på att lägga ifrån mig saker på väldigt bra ställen. Sedan hittar jag inte sakerna men när det är försent då dyker dom plötsligt upp från ingenstans. Den här gången gäller det mina sandaler. Har letat som en galning överallt och tillslut gav jag upp och beställde hem två nya. Men tvingades att skicka tillbaka skorna för dom var så obekväma.

Då kan ni gissa hur mysigt det har varit att gå i sneakers när temperaturen ligger på 30 plus grader. Nä inte direkt!

 

Dessa två par skor fick jag skicka tillbaka.

Men idag kanske det landar ett par andra sandaler som förhoppningsvis passar mina fötter. Hoppas hoppas verkligen det!

 

 

Men hade tur med kaffe här om dagen.

Hemköp sålde 4 paket kaffe från Gevalia för 99 kr. När jag kikade i kaffehyllorna var allt redan slut. Men sedan fick jag för mig att kolla runt hörnet. Där stod det en låda med några stycken som många säkert hade missat. Vilken tur jag hade och nu har jag kaffe så att jag klarar mig ett bra tag framöver. Ja ibland har jag faktiskt tur!

 

Minns en annan gång med en liknande händelse.

Det var en regnig dag och jag hade bråttom. Gick in på Coop för att handla nötfärs och andra tillbehör. Självklart var all nötfärs slutsålt och jag hade verkligen inte lust att gå vidare till en annan affär. Efter någon minut kom en personal med en vagn där det låg påfyllning av nötfärs. Gissa hur glad jag blev då! Hade jag gått därifrån några sekunder tidigare så skulle jag ha missat påfyllningen.

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Vad tråkigt att du inte kunde ha sandalerna, de var väldigt fina!
    I vår lokala ica butik brukar de ibland har erbjudande. Sist kunde man köpa 10 kg färs för 59,90 kr kilot. Bara att passa på. Vi hade tur att det räckte till oss 🙂
    Ha en härlig midsommar. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan