Mode, Personlig

It´s all about fashion

  Det var längesedan jag fyllde i en blogglista och därför kör jag på en idag.

Den här fyllde jag i för kanske två år sedan men tror inte att det blir samma svar den här gången. Ämnet är inom mode och det är ett av mina stora intressen. Idag fyller jag föresten år! Inget som jag egentligen firar men mina barn tycker att det är roligt. Får se om dom har hittat på något tills jag kommer hem från jobbet. Det återstår att se. Men nu tillbaka till min blogglista och nu kör vi!

 

1. Var köper du dina kläder? På senaste tiden har det varit från Nelly, Madlady, NA-KD och H&M. Annars varierar det väldigt mycket. 

2. Vad har du helst på dig när du ska ut å dansa? Jag går aldrig ut och dansar. Men om jag skulle få för mig att göra det? Tror att det skulle bli ett par svarta byxor i lös modell med hög midja, en kort topp och en massa stora smycken. Kanske ett par höga klackar om jag skulle palla att gå i det haha. 

 

 

3. Vad sover du i? Trosor och linne. 

4. Hur ofta köper du kläder? Det varierar men varje månad blir det säkert något nytt plagg.

5. Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob? Oj där är det så rörigt just nu att jag skäms. Har några plagg som måste rensas ut då det är flera än en. 

 

 

6. Vad gör du med kläder som du inte använder? Antingen ger jag bort plaggen eller så lägger jag dom i förrådet. Min dotter har börjat sno en hel del från mig och det gör inget. Snart kanske vi delar garderob helt och hållet haha.

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta? Det måste vara byxor som oftast blir för långa för mig. Är också kräsen med materialet då jag vill att byxorna ska vara bekväma på. 

 

 

8. Vad känner du dig fin i? Det är i plagg som jag trivs i och känner mig bekväm med. 

9. Vad undviker du i klädväg? Tighta plagg från topp till tå. Brukar få en ballongmage på eftermiddagarna och då vill jag inte se gravid ut. Skulle aldrig heller sätta på mig ett par jeansshorts som visar mina rumpskinkor. 

 

 

10. Vad saknar du i din garderob? Just nu skulle jag behöva investera nya strumpor men det är så tråkigt att köpa. Får försöka att komma ihåg det nästa gång jag besöker en klädbutik. 

Listan är lånad av blogglistor.se

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. ROSE QUARTZ CRYSTAL / 2. GOLDEN SWIRL / 3. FLAMBOYANT FEATHERS / 4. MOJITO MARBLE / 5. DIAMOND DAZE