Allmänt, Personlig

Hemsökta möbler

När man hittar något som ser hemsökt ut

 

Nere i min källare där tvättstugan och alla förråd finns kan det ibland kännas obehagligt. Men allt har sin förklaring eftersom knäppande ljud och andra konstiga ljud förekommer ofta i gamla källare. Har genom åren sett saker som folk har lämnat utanför sina förråd. Eller om det är någon annan som har dumpat sina saker utanför någon annans. Vem vet? Men har sett gamla och annorlunda saker som någon har dumpat nere i källaren på samma ställe. Första tillfället var från sen höst förra året då jag upptäckte en stol på tre ben.

 

 

Kände direkt en känsla av att denna stol är obehaglig. Skulle aldrig ha den i mitt hem men samtidigt blev jag nyfiken på den. Därför fotograferade jag några bilder på stolen innan den försvann.

 

 

Kan tänka mig att mönstret på stolen har en historia bakom sig.

 

Jag lyssnar mycket på olika podcast inom ämnet övernaturligt. Eftersom jag är intresserad och har själv varit med om olika saker. Visste ni att gamla möbler som man köper från second hand eller loppisar kan vara hemsökta? Då handlar det om att något övernaturligt har fastnat i en möbel eller föremål. Därför skulle jag aldrig köpa hem något riktigt gammalt. Hur charmigt det än är men sådana möbler lockar en och därför blir man svag för dom. Något som slog min tanke om varför denna stol har blivit övergiven? Detsamma om en annan pryl som jag fick syn på i helgen när jag gick ner till tvättstugan.

 

Här är den:

Vad fan är det här?

 

Jag vågade inte ens röra den och funderade på vad det egentligen är för något. Den ser ut att vara i samma serie som stolen som bilden innan. Det har ändå gått flera månader sedan jag fann stolen så jag tror inte det handlar om någon flytt eller tillfällig rensning.

 

Okej för er som inte tror på det övernaturliga får ta det här med en nypa salt. Medan er som tror på det! Vill ni att jag skriver om mina personliga upplevelser här på bloggen? Kommentera gärna det i kommentarsfältet.

 

Second hand möbler hos https://annettewickander.se/ lantlig inredning hos https://ebizz.se/ hästar och ridning hos https://egomamma.se/

//PUSS