Allmänt, Shopping, Skönhet, Tips

Nya favoriter i duschen

Favorit dofter i duschen

 

För min del är det viktigt att duschtvålar doftar gott och skulle aldrig få för mig att köpa en parfymfri. Sedan en längre tid tillbaka har min favorit varit från Family Fresh med doften Spring Rain. Den doftar riktigt fräscht och förknippas med våren. Men har använt samma doft året runt i flera år.

 

 

Men sist jag handlade inne på Rusta så hittade jag en annan duschtvål för ynka 10 kronor. Något som jag nu har testat på och den doftar också ljuvligt av exotiska blommor. Helt klart en ny favorit och det är alltid kul att få testa på något nytt.

 

 

Har även två nya favoriter till mitt hår.

 

 

Schampo och balsam från Schwarzkopf Gliss

 

Jag har aldrig testat på schampo och balsam från Schwarzkopf Gliss och valde Colour Perfector eftersom mitt hår är färgat. Dessa kostade bara 15 kronor styck och därför passade jag på att slå till. Okej jag vet att man egentligen inte ska använda billigt schampo men vill inte lägga ut flera hundra kronor. Något som säkert är värt i längden men just nu är det budget som gäller för min del.

Förra veckan färgade jag min hårutväxt och efter det har jag börjat använda dessa produkter. Tycker att mitt hår känns jättebra och är helt klart värt att testa.

 

 

//PUSS