Första advent

Igår var det första advent!

Det firade jag med att tända det första ljuset och värmde upp lite glögg. Är så himla nöjd med årets adventsljusstake och kommer garanterat att ha samma nästa år. 

 

 

I lördags gick jag igenom hela förrådet för jag behövde hitta några varmare jackor och julsaker. Hittade en urgammal Canada Goose jacka som jag inte kommer att använda. Provade dock jackan och på bilden ser det lite creepy ut haha.

 

 

Förra veckan ringde byggfirman till mig som ska tapetsera om några rum i min lägenhet. Dom frågade om dom skulle göra det före eller efter jul. Självklart svarade jag före jul och innan den 11/12 ska allt vara klart. Vet inte ännu vilken dag det blir men passade på att tömma sonens rum. Då blir det inte lika mycket att göra när det väl är dags. Dom ska tapetsera om hallen, sonens rum och vardagsrummet.

 

 

Ingen dötid

Hade inga planer i helgen och trodde att det skulle bli mycket dötid. Men så blev det inte alls! Tömde som sagt sonens rum, gick igenom hela förrådet, hade en tvättid, fotograferat inför samarbeten och andra bilder som kommer upp på bloggen. Har med andra ord haft fullt upp och har fått mycket gjort. Nu till helgen ska jag och barnen fortsätta med julpyssel och vill även köpa en julgran. Hoppas att ni har haft en bra helg?

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Så fin din adventsljusstake är!
    Så härligt att få omgjort innan jul. Kul att fira i lite ny miljö 🙂

    Jag är tillbaka i bloggvärden. Ny blogg dock. Titta gärna in 🙂

    Ha det så bra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan