Skönhet, Vardag

En sexig doft

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Har hittat en ny sexig doft!

För ett tag sedan passade jag på att utnyttja en värdecheck som jag hade hos Lyko. Brukar oftast shoppa mina skönhetsprodukter därifrån och samlar mycket poäng genom det. Perfekt sätt att spara pengar på. Men den här gången klickade jag hem bland annat en parfym från Hugo Boss. Doften är verkligen otroligt god och älskar den massor. Älskar att prova på nya dofter och den här hade väldigt bra betyg och omdömen från andra kunder. Parfymflaskan är även väldigt fin att titta på och här får ni se några bilder på den.

 

 

Den här parfymen från Hugo Boss heter Boss The Scent For Her och  har en kraftfull feminin doft. Med andra ord en riktig sexig doft och du hittar mera information om parfymen genom att klicka här <—

 

 

Men hej på er finisar!

Har hittills haft härliga dagar ute på landet och imorgon åker jag hem. Då har jag en vecka kvar av min sista semester innan allvaret börjar på nytt. Igår lämnade jag bloggen tom hela dagen med en frågestund och har många spännande frågor att svara på. Ni får självklart ställa mera frågor innan dess. Ska även berätta lite mer om mina senaste dagar men tar det i ett annat inlägg.

Ville bara kika in och tipsa om den här goda parfymen och önska er alla en fortsatt härlig lördag. Vädret är inte på topp då vi ska ha en lugn och mysig dag tillsammans. Vi ses senare igen mina finaste!

 

//PUSS