Vardag

En lång resa

Har haft en lång resa hem men nu är jag äntligen framme!

Eller nu var det sådär en timme sedan jag var hemma. Men har varit iväg och handlat, packat upp och satte mig en stund vid datorn. På söndagar går inte bussarna lika ofta plus att den tar omvägar överallt. Men har fördrivit tiden med allt möjligt med telefonen och tog bland annat några selfies. Här nedanför ser två bilder från bussresan.

 

 

En selfie på mig och mitt fina armband.

 

God eftermiddag finisar!

Alldeles nyss kom min dotter men nu gick hon över till en kompis i området. Sommarlovet närmar sig sitt slut och då får dom ta tillvara av den sista tiden. Herregud vad tiden går fort och det känns som att det alldeles nyss var skolavslutning. Imorgon kommer sonen och då får vi se vad vi ska hitta på. Därför ska jag nu ikväll passa på att göra allt tråkigt så att det är klart imorgon. Imorgon blir det min sista semester vecka som är helt oplanerad. Så himla härligt! Men nu ska jag fortsätta med mitt kaos i hemmet och det får istället bli roligare blogginlägg här i dagarna.

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

Second Base jacka / Bomber Bouncer Grey / Bomber Park / High Way Black Camo / Holla Girl, shorts / High Way Melange / Game Over Petrol- hoodie / Sign On Tee Black / Luna High Hoodie