Det skulle kännas respektlöst

Igår insjuknade jag på jobbet.

Kände mig hängig, blev snorig och fick torrhosta. Vilken tur att jag gick hem för allt blev ännu sämre efter lunch. Sov i en timme när jag kom hem och sedan har näsan krånglat hela tiden. Har dock ingen feber men på grund av reglerna måste man vara hemma vid sådana symtom. Allt kom bara som en blixt från från att vara små hängig till att allt brakade loss. 

 

 

Hade varit respektlöst!

Ungarna har också varit förkylda under veckan och jag vet att det här är en helt vanlig förkylning. Brukar alltid ha exakt samma symtom varje gång och vet vem som har smittat mig. Men skulle tycka att det kändes respektlöst att träffa patienter med en rinnande näsa och en återkommande torrhosta. Jag skulle inte heller kunna assistera vid vissa undersökningar då man ska ha handskar på sig hela tiden. Samtidigt är man då nära patienten och har ingen chans att snyta sig varannan minut. 

 

Bilder med utsikten från min favoritplats just nu.

 

Alltså på riktigt?

Hur miljövänligt är det egentligen att vara förkyld? Med tanke på hur mycket papper jag har förbrukat av allt snor. Helt sjukt!

Imorgon ska jag självklart också vara hemma från jobbet och har nu hela helgen framför mig med att vila upp. Känner man mig rätt är jag snart på benen igen och då ska jag och barnen organisera i hemmet. Men först startar vi helgen med fredagsmys imorgon kväll.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Jag har också känt mig hängig i ett par dagar och imorse vaknade jag genomförkyld, men har inte heller någon feber. Jag blir också hemma från jobbet veckan ut. Krya på dig vännen! Kramar 💖💖💖

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.