Allmänt

Vilket kollage är snyggast?

 
Nummer 1
 
När jag gör mina kollage via telefonen använder jag mig av appen FotoRus. Här visar jag två stycken exempel på olika kollage med samma foton och jag undrar vilken ni tycker är snyggast?
 
 
Nummer 2
 
 
 
Visst är dessa djur otroligt söta?
Jag kunde inte låta bli att spara bilderna när jag hittade dom hos weheartit. Söta djur är något som jag kan kolla på i evigheter och jag har ingen aning om hur många jag hade sparade på min förra telefon haha. När jag var liten hade jag massor av husdjur som jag fotade hela tiden och dessa kort måste jag bara hitta! Jag är expert på att lägga saker på väldigt bra ställen som jag glömmer bort men en vacker dag borde jag hitta bilderna.
 
Nu är det dags för fredagsmys och vi ses lite senare mina finaste!
 
 
//PUSS