Personlig

Jag har överlevt

 
Tidigare i veckan skrev jag att jag mådde skit och den här veckan har verkligen varit tuff. Förutom det har jag haft en konstig huvudvärk på vänster sida av huvudet hela veckan. Jag brukar annars aldrig ha huvudvärk men jag misstänker att jag har börjat få migrän. Det beror nog på min livssituation med all oro, ångest och stress.
 
 
Men trots det har jag kämpat på hela veckan och jobbat varje dag och det känner jag mig stolt över. Snart är det helg och då ska jag vila så mycket jag bara kan. Sonen ska vara hos mig i helgen för tösen åker på en skolresa med sin far i helgen.
 
 
Här är några flummiga bilder på mig som är tagna för några veckor sedan som får symbolisera att jag överlevde min arbetsvecka trots all elände.
Ni ser även min lilla söta gris i soffan som heter Jesper haha. 
 
 
 
 Det är så synd att min son inte vill att jag pussar på honom längre för annars skulle jag ligga i soffan hela helgen och pussa honom både på pannan och kinderna som är mina favoritställen att pussa på.
 
Ha en fin fredag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS