Personlig

Min nya sovplats

 
Ungefär såhär har vi det just nu fast utan julpyntet.
På vänster sida av soffan har blivit min nya sovplats eftersom ungarna har ett varsit rum nu och det går jättebra för mig att sova där. Jag har liksom inget behov av att ha ett eget rum så det är bättre att barnen har det. 
 
 
Idag åker dotter min på skolresa då hennes far följer med och därför är det bara sonen och jag hemma just nu. Egentligen är det min barnfria vecka och jag hade planer på att åka bort över helgen men i sista minuten under veckan ringde barnens far mig och berättade om skolresan. Sonen kan inte följa med och självklart ska han vara hos mig då.
 
 
Som de flesta redan vet trivs jag inte alls i kommunen som jag bor i och därför åker jag gärna bort under mina barnfria helger. Mitt jobb ligger 6 mil ifrån mig så jag överlever veckodagarna då jag kommer bort från allt. Hade det inte varit för barnen så hade jag flyttat för längesedan. 
 
Idag ska vi ta dagen som den kommer eftersom jag har mycket att göra i hemmet. Jag ska även hinna med att fota lite material till bloggen, vi ska laga mat och hinna med en promenad. Ett besök till affären får det även bli för att köpa lite gott till ikväll då vi ska ha mys. Jag är fortfarande sjukt trött efter arbetsveckan så det ska bli så himla skönt.
 
Ha en fin lördag och vi ses lite senare mina finaste!
 
 
//PUSS