Vardag

Dagen innan julafton

 
Jag har skrivit om min julafton men inte om dagen innan. Då åkte jag med barnen till Stockholm där jag har all släkt och vänner. Vi bodde hos min mamma hela julen och även min syster sov över där. 
 
 Jag med min tös
 
Dagen innan julafton kom en nära vän till oss för att hälsa på. Vi har inte setts på evigheter så vi hade mycket att prata om. Hon hade även med sig sin otroligt söta dotter som jag inte har träffat sedan hon var en liten bebis.
 
 
 Jag med min kära vän
 
Här är en bild på mig och min kära vän som jag har många roliga minnen med. Vi var helt galna när vi var yngre och gjorde en massa knäppa saker tillsammans. Det bästa är att vi alltid så roligt tillsammans och garvar hela tiden eftersom vi har samma dåliga humor haha.
 
 
 
Här är mina barn med lilla dockan. Hon är så otroligt söt och ser ut som en liten docka.
 
 
 
Min kompis födde henne ensam i sitt hem utan vetskap om att hon ens var gravid! Jag återkommer med mer information om det i ett annat inlägg om ni blev nyfikna?
 
 
 
Min mammas hund och katt blev plötsligt jätte stora bredvid lilla dockan haha.
 
Annars gjorde vi inte så mycket mer dagen innan julafton och vi spelade inte bingolotto som alla andra eftersom vi inte är intresserade av sådant. När ungarna hade lagt sig för natten fyllde vi på julstrumporna med överraskande innehåll som dom fick öppna på julaftonsmorgon.
 
 
//PUSS