Personlig

Funderingar om Stockholm

 
Som jag har skrivit tidigare ska jag och barnen fira julafton i Stockholm i år hos min mamma och syster samt övrig släkt. Nu när jag funderar lite så tror jag att det kommer bli väldigt känslosamt för min del. 
 
 
Det är 1 1/2 år sedan jag var där och på den tiden levde jag med barnens far. Han var på kryssning med sina barndomsvänner medan jag och barnen umgicks med min mamma och syster. Vi var där fredag till söndag och på lördagen var det planerat att barnens far skulle sova kvar hos en av sina kompisar. Jag såg verkligen fram emot en till heldag/kväll utan honom men sedan fick han för sig att komma till oss ändå. 
 
När jag är i Stockholm vill jag umgås med mina nära och kära som bor där för att jag saknar dom så himla mycket. Därför tror jag att det kommer att vara jätte jobbigt psykiskt för mig när vi åker därifrån på annandag jul. Det som jag är mest rädd för är att jag kommer inte vilja åka hem för att jag vill stanna och bo kvar i mina hemtrakter.
Tänk om jag sitter på tåget hem och störtbölar medan folk glor på mig?
Mitt liv har varit otroligt ostabilt i över 1 år och därför har jag ingen aning om hur jag kommer att må efter jul.
Men jag ser verkligen fram emot årets julafton och det kommer att bli den bästa julen på många år.
 
 
//PUSS