Personlig

Vad händer med mig?

 
 Jag vet inte vad det är med mig just nu? Om det är hormonerna som spökar eller vad är det som händer?
 
 
 
 
Jag har känt mig ledsen och deppig samt lättirriterad. Helt utan anledning och helst vill jag bara sätta mig i ett hörn för att gråta ut. Det kan vara så att det är just vad jag behöver och det är ju mänskligt. Allt går bara i ett och det känns som att tiden inte räcker till längre. Allt handlar inte bara om mig själv utan jag har mycket runt omkring mig och jag blir så himla trött av alla höga krav.
 
Idag börjar en stresshanteringskurs som jag ser väldigt mycket fram emot och det blir nog mycket som jag kommer att lära mig. Jag kommer att gå på kursen några gånger under hösten. Det jag lär mig på kursen kommer jag att dela med mig av här på bloggen för negativ stress är tyvärr väldigt vanligt i dagens samhälle.
Under nästan hela mitt liv med stress har kroppen sagt ifrån och det gör att jag inte kan hantera stress över huvud taget. Därför fick jag chansen genom min beteendevetare att anmäla mig till stresshanteringskursen och jag är så tacksam över det. 
Det kommer också bli spännande att få träffa andra kursdeltagare som är i samma situation som mig.
 
Ha en trevlig dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS