Personlig

Saker jag måste sluta med

 
 
Det finns en hel del saker som jag gör omedvetet men som jag oftast kommer på mig själv att jag gör dagligen. Nu ska jag berätta för er vilka saker det handlar om och hur jag ska åtgärda det för att sluta.
 
 
• Tugga tuggummi med öppen mun. Jag har kommit på mig själv flera gånger att jag omedvetet gör det. Åtgärd: Börja att suga på halstabletter istället eller att limma ihop läpparna när jag tuggar tuggummi.
 
• Sluta att slicka på läpparna. Det gör jag också omedvetet och därför är läpparna alltid väldigt torra. Åtgärd: Att börja med läppstift så kanske jag undviker att slicka på läpparna för att behålla färgen.
 
• Rynka pannan. Ju äldre jag blir desto mer fastnar rynkorna tillslut och jag vill liksom inte se över 10 år äldre än vad jag är. Åtgärd: Spaya ansiktet med hårspray för då blir ansiktet för stelt för att kunna rynkas. 
 
• Att tänka högt offentligt. Jag kommer ofta på mig själv att jag plötsligt pratar med mig själv bland folk och det kan bli lite pinsamt ibland. Åtgärd: Att försöka lägga tankarna när jag är ensam.
 
• Jag plutar läpparna som en fjortis. När jag är koncentrerad på något plutar jag automatiskt med läpparna och det är så himla fult. Åtgärd: Att alltid ha en spegel i närheten så att jag kan se hur fult det ser ut.
 
 

 
 
 
//PUSS