Personlig

10 saker jag är beroende av

 
 

Läppbalsam eller läppglans – Mina läppar blir lätt torra och behöver fuktas väldigt ofta. Läppglans använder jag mycket för då slickar jag inte på läpparna. Men har jag på mig lypsyl eller läppbalsam slickar jag bort det omedvetet hela tiden.

 

Kaffe – Viktigaste för mig är att få kaffe direkt på morgonen. Helst ska kaffet redan vara klart när jag vaknar på morgonen haha. 

 

Sambal Oelek – Det är något som jag har i nästan all mat för jag älskar när det är starkt. Eftersom ungarna inte gillar stark mat är sambal oelek perfekt för mig att bara hälla i min mat istället för ketchup.

 

Min mobiltelefon – Förutom att kunna ringa eller skicka sms är jag väldigt beroende av att ha tillgång till internet som telefonen har. Därför har jag slutat att köpa tidningar för all information finns på internet.

 

Pincett – Jag älskar att noppa bort hårstrån runt ögonbrynen och i ansiktet. Ibland kan det växa ut ett långt hårstrå någonstans i ansiktet och då kan jag störa mig på det tills jag har noppat bort den. 

 

Deodorant – Eftersom jag inte klarar av svettlukt kan jag få för mig att jag luktar svett om jag inte har på mig deodorant. Därför kan jag ta på mig flera lager varje morgon och gärna fler gånger under dagen fast jag inte behöver det.

 

Näsdukar – Jag måste alltid ha näsdukar med mig när jag går ut ifall jag blir snorig. Även när jag inte ens är förkyld. 

 

Tuggummi – Eftersom jag får muntorrhet av mina mediciner “Sertralin” lindrar jag det genom att tugga tuggummi. 

 

Vatten – Jag är faktiskt jätte duktig på att dricka mycket vatten och det är också bland annat på grund av muntorrheten. Även till maten föredrar jag vatten förutom vid högtider som jul, nyår, påsk och andra speciella tillfällen. 

 

Tops– Jag vet inte hur många topspinnar jag spenderar varje dag då dom används vid sminkning, i öronen och under dagen runt ögonen. Till och med på jobbet har jag alltid tops i fickan haha. 

 

 

 
Bilder från i somras.
 
 
Är ni beroende av något?
 
 

//PUSS