Vardag

Klarade simprovet!

 
 I torsdags klarade min duktiga dotter simprovet och det firades med en smarrig kaka till efterrätt.
 
 
 
 
 
Den här fina kakan hittade jag på Ica och den var verkligen otroligt god. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad kakan hette haha. Om tiden hade räckt till hade jag hellre bakat någonting själv men det får bli en annan dag. Jag hittade även saft med en ny smak som vi aldrig har smakat på förrut och det var melon med hallon. Riktigt gott det med!
 
Vad skönt att det är lördag idag då vi har haft lite sovmorgon istället för att vakna klockan halv fem av väckarklockan. Jag älskar att starta dagen med en lugn morgon då jag dricker alltid två koppar kaffe med mjölk samtidigt som jag tar god tid på mig. Ungarna är som sin mor då våra magar vaknar alltid efter ett par timmar och därför äter vi alltid en sen frukost på helgerna. 
 
Idag har jag en hel del pyssel att göra i hemmet. Jag och tösen måste rensa bland hennes kläder för att få ordning och reda så att vi hittar det hon har. Detsamma behöver jag göra med mitt samt i de övriga skåpen. Annars ska vi ta allt som det kommer idag och vi får se om det blir någon utflykt, om vi får besök eller om ungarna ska leka med sina kompisar?
 
Ha en härlig lördag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS