Personlig

Förra veckans resumé

 
 
Hej på er denna måndag och jag startar denna vecka med en liten resumé från förra veckan. Alla bilderna är tagna med min nya iPhone 7 och kvalitén blev helt okej tycker jag.
 
 
 
 
 
Här kommer några bilder från förra veckan då det har varit otroligt mycket gott till fikat på jobbet. Jag har säkert gått upp några kilo men det är det värt :-D. Dessa minimuffins var så himla söta tyckte jag att det även fick bli en närbild på en av dom.
Jag tatuerade armen med en bläckpenna medan jag väntade på bättre tider. Symbolen föreställer mitt efternamn Starby.
Blommorna som ni ser fick min chef av kliniken när hon avtackades. Hon har varit en så himla bra chef under alla dessa år men det är tur att hon blir kvar på kliniken ändå.
Självklart ville jag även visa en bild på mig med en snygg ansiktsmask som jag unnande mig med en kväll i veckan. Som vi svenskar är experta på att prata om som är ett av våra populäraste samtalsämnen. Jag menar då vädret som har varit väldigt varierande förra veckan. Allt från soligt och varmt till regnigt med storm eller starka vindar.
Med andra ord välkommen hösten!
 
 
//PUSS