Inredning

En titt på mitt vardagsrum

 
Jag tänkte att ni kanske vill få en närmare titt på mitt vardagsrum?
Hittills har jag endast visat bilder i detalj men nu blir det mer en helhet den är gången. Vi börjar med en bild från vänstra hörnet mot soffan. 
 
 
 
Från andra vinklar.
 
 
 
 
Min tv-bänk.
 
 
 
 
Det syns på min inredning att jag gillar mode och speciellt på mina posters i ramarna haha. Nästa gång jag visar bilder från mitt vardagsrum har jag säkert ändrat något igen för det händer väldigt ofta.
En sak som jag är väldigt tråkig med är att jag inte gillar julpynt. Men självklart offrar jag mig varje jul för barnens skull. Det enda jag brukar strunta i är att byta till julgardiner men annars tar jag fram julgranen, julpynt, adventsljusstakar, juldukar och andra saker. Självklart gör vi även julgodis samt julpysslar. 
 
Men nu ska jag inte redan vara där för jag ska försöka att tänka i nuet istället. En myskväll med mina barn som avslutning av den här torsdagskvällen och herregud vad trött jag är. Ha en mysig kväll ni också och vi ses lite senare mina raringar!
 
 
//PUSS