Personlig

5 saker

 

5 saker jag brukar säga: –  – Ojdå! – Vad heter det nu igen? – Kan du komma? – Hej! – Jag hinner inte vänta!

5 saker jag brukar tänka: Ser jag trött ut? Jag hatar att vänta! Jag hinner inte! Vad ska vi äta idag? Vad behöver jag handla hem idag då?

5 saker jag brukar drömma om: Stress på jobbet, Att jag blir jagad, Att jag springer till bussen och missar den, Saker som inte hör ihop med verkligheten och ibland blir allt bara helt galet.

5 saker som jag vill ska hända innan året tar slut: Oj nu är det inte långt kvar men jag hoppas att min depression har minskat, Att jag har fått ordning med systemkameran, Att jag är gladare, Hinner köpa mig en mjukare madrass och Både plocka fram och ta bort julen i mitt hem.

 

 

5 saker jag beställer utomlands? – Bärs, Glass, Vatten, Mat och Coca cola.

5 saker som doftar underbart: – Nybryggt kaffe, Vanilj, Nejlikor, Liljekonvalj och Mango.

5 saker jag vill bli bättre på: – Att stressa mindre, Sova mera, Träna mera, Att höra av mig till andra och Att komma på flera olika maträtter att laga.

5 saker jag skrattar åt: – När mina barn säger roliga saker, Om någon råkar prutta offentligt, När jag klantar mig, Dåliga skämt och När jag eller någon annan råkar säga något tokigt. 

5 saker som gör mig till mig: – Jag är busig, Att jag har min snuskiga humor. Att jag brukar skämma ut mig i flit, Jag testar saker för att se om vad som händer och att jag älskar att pussas och kramas.

 

Vad gulliga ni är!

Jag vill tacka er så mycket för alla gratulationer jag fick av er igår och det värmde verkligen.

 

//PUSS