Vardag

Lussebullar och glögg

 
Som rubriken lyder har vi bakat lussebullar idag och tidigare provsmakade vi en varsin bulle med glögg. Mums vad gott det blev och bullarna blev så perfekta. Återkommer med recept!
 
 
God kväll rarinagr!
 
Egentligen hade jag inte tänkt blogga något mer idag men kunde inte låta bli haha.
Snacka om att barn är lättlurade! När vi gjorde degen till lussebullarna ville lilleman äta degen och då sa jag att degen jäser i magen. Vadå jäser? Frågade han. Då sa jag att hans mage kommer att växa och bli jättestor när degen jäser i magen. Först tittade han på mig med jättestora ögon och när han upptäckte att jag flinade sa han att jag bara luras. 
 
Nu ska jag ta disken här så att det blir rent och fint i köket. Efter det blir det soffhäng till någon film med en massa gottis. Ha en mysig kväll och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS