Shopping

Jag älskar lampor och här kommer en till

 
Jag måste visa er vad jag kom hem med från favoritaffären Netto förra veckan.
Ja en lampa!
Jag som älskar lampor kunde inte motstå denna skönhet som stod där alldeles ensam och väntade på mig.
 
 
 
Egentligen ville jag ha en stjärna men dom var redan slut men den här funkar liksom året runt.
 
 
 
 
Tänk att det redan är onsdag kväll och snart är det liksom helg igen.
Att man tillbringar så mycket tid på jobbet varje dag är ju helt sjukt och det är inte mycket man hinner göra på fritiden.
Men det bästa avslutet på en kväll enligt mig är att få skriva av sig och vissa inlägg publiceras och vissa inte beroende på hur personligt det blir. Den här veckan har jag skrivit av mig extra mycket eftersom jag har mått extra dåligt i min själ. Men det är inget som jag kan publicera just nu eftersom det är alldeles för personligt. Istället lyfter jag det positiva i mitt tillstånd genom mina inlägg. För att jag mår mycket bättre av att sprida positiv energi trots att jag mår dåligt.
 
 Ha en mysig kväll mina raringar och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS