Vardag

Singelmat

 
God kväll bloggisen!
Veckorna då barnen inte är hos mig brukar jag aldrig äta på samma sätt som jag gör tillsammans med dem. Det är liksom inte lika roligt att laga nyttig mat till sig själv och då är jag inte är lika noga med vad jag stoppar i mig. Oftast blir det smörgåsar, ägg, keso eller matrester från helgen.
 
 
 
Pyttipanna med stekt ägg kan jag äta varje dag om jag vill och det är ett alternativ som ungarna inte gillar alls. Ikväll lyxade jag i alla fall till det med en stor portion pyttipanna med massor av grillkrydda och självklart stekta ägg. Så sjukt gott och imorgon får jag se om det blir en repris igen haha.
 
Jag måste berätta en pinsam sak som hände idag!
När jag åkte buss hem från jobbet sov jag så djupt att en medpassagerare väckte mig vid slutstationen. Jag tror han hade ropat på mig ett tag innan jag vaknade till och då jag var helt borta i huvudet! Haha snacka om att jag var sjukt trött som lyckades sova sådär länge och det har aldrig hänt förut. Idag har jag varit ovanligt trött hela dagen på jobbet så jag behövde säkert bara extra sömn. 
 Det som jag tyckte var mest pinsamt var att det första jag sa när jag vaknade var något svordom som jag inte minns vad det var. Hoppas inte att gubben som väckte mig tyckte att jag var otrevlig som svor men jag får tacka och be om ursäkt till honom nästa gång jag ser honom. 
 
 
//PUSS