Vardag

Inför semifinal 2

 
God kväll raringar!
Här visar jag några bilder från mitt vardagsrum som fotades spontant här om dagen. Plädarna och kuddarna låg som en röra i soffan och det ligger även en plastpåse och skräpar på armstödet. Men vad gör det då? Jo ingenting!
 
 
Just nu kollar jag på Eurovision song Contest semifinal 1 via SVT-play.
I tisdags orkade jag inte sitta uppe för att titta på den så därför kollar jag i efterhand i stället. Men jag har inte låtit bli att läsa i aftonbladet om semifinalen 1 då jag läste att Petra Mede och Måns Zelmerlöw hade gjort jättebra ifrån sig som programledare.
Visste ni att jag har sett Petra Mede på en restaurang där hon uppträdde med andra ståuppkomiker som amatörer innan hon blev känd? Jag fastnade för henne direkt den kvällen och därför minns jag henne så väl.
 
Jag kommer inte orka se kvällens semifinal 2 men länderna som jag hoppas går vidare ikväll är:
 
Israel, Vitryssland, Serbien, Australien, Slovenien, Bulgarien, Norge och Belgien.
 
Förlåt mamma att jag inte hejar på Polen i år men visst skulle det vara roligt om den låten gick vidare till finalen. Men med spänning får vi veta det ikväll och nu ska jag fortsätta att titta.
 
 
//PUSS