Inför semifinal 2

 
God kväll raringar!
Här visar jag några bilder från mitt vardagsrum som fotades spontant här om dagen. Plädarna och kuddarna låg som en röra i soffan och det ligger även en plastpåse och skräpar på armstödet. Men vad gör det då? Jo ingenting!
 
 
Just nu kollar jag på Eurovision song Contest semifinal 1 via SVT-play.
I tisdags orkade jag inte sitta uppe för att titta på den så därför kollar jag i efterhand i stället. Men jag har inte låtit bli att läsa i aftonbladet om semifinalen 1 då jag läste att Petra Mede och Måns Zelmerlöw hade gjort jättebra ifrån sig som programledare.
Visste ni att jag har sett Petra Mede på en restaurang där hon uppträdde med andra ståuppkomiker som amatörer innan hon blev känd? Jag fastnade för henne direkt den kvällen och därför minns jag henne så väl.
 
Jag kommer inte orka se kvällens semifinal 2 men länderna som jag hoppas går vidare ikväll är:
 
Israel, Vitryssland, Serbien, Australien, Slovenien, Bulgarien, Norge och Belgien.
 
Förlåt mamma att jag inte hejar på Polen i år men visst skulle det vara roligt om den låten gick vidare till finalen. Men med spänning får vi veta det ikväll och nu ska jag fortsätta att titta.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Äsch va gör det att kuddarna och filten inte ligger på plats tycket den bit av vardags rummet du visar oss ser extremt fint ut 😀 jag har faktiskt inte ens kollat på den första men har planerat att kolla på den andra idag 😀

  2. Jag förlåter dig, som alla mammor ska göra. Du får tycka om va du vill och vilken musik du vill.Du får älska vem du vill, äta va du vill. Det är ditt liv. Jag kan bara älska dig i all evighet .

  3. Ser väldigt ljust och mysigt ut i ditt vardagsrum!:) själv har jag noll koll på eurovision nu för tiden…hoppas det är några bra låtar med.
    sv: men tack snälla!:D

  4. Exakt vad gör det haahaha lät som mitt lilla ord. Allt e ju inte perfekt hela tiden så tycker bilderna var bra ändå. Ska bli spännande på lördag. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.