Personlig

Sex sanningar om mig

 
• Jag älskar orientalisk musik. För många år sedan var jag på en stor kurdisk fest och jag har även varit på ett kurdiskt bröllop. Än idag lyssnar jag gärna på arabisk, persisk och turkisk musik då jag inte kan låta bli att dansa haha. Jag har även ätit många olika maträtter från olika kulturer och jag älskar att testa nya maträtter.
 
• Jag har bara levt samboliv en gång och det var med barnens far i 11 år. Annars har jag bara varit särbo eller haft distansförhållanden. 
 
• Strax innan jag flyttade hemifrån gick jag igenom en abort och det ångrar jag inte idag. Att få flytta hemifrån, ha ett fast jobb, leva livet och bara få vara för stunden var viktigt för mig innan jag blev mamma. 
 
• Jag har gått igenom en nära döden upplevelse då min blindtarm var så inflamerad att det handlade om minuter innan den skulle spricka under operationen. 
 
• Jag är född i Spånga men vi flyttade till Täby Kyrkby när jag skulle fylla 6 år. Det blev en stor omställning för mig eftersom jag blev slagen av andra barn på dagis i Rinkeby och var alltid livrädd. Jag minns att jag gömde mig i en garderob hela dagarna för att inte bli slagen. I Täby kyrkby var det en lugn miljö med snällare och lugnare barn som inte ville slå mig. “Då menar jag att min uppfattning var så i min värld som liten. Jag menar absolut inget illa om Rinkeby“.
 
Under mina två förlossningar hann jag inte få någon bedövning så att jag har bara haft väldigt smärtsamma förlossningar.
 
 
 
 
//PUSS