Inredning

Från mitt badrum

 
Det var längesedan jag visade något från mitt hem och idag visar jag lite detaljer från mitt badrum.Här ser ni en rullvagn som står i mitt badrum där jag förvarar skönhetsprodukter.
 
 
Rullvagnen kommer från Ikea och köptes i höstas.
 
 
Jag vet att man inte ska förvara parfymer i badrummet eftersom parfymer ska förvaras svalt för längre hållbarhet. Men jag har ingen annan plats att förvara dom och här är enda stället parfymerna blir synliga. Jag tycker att flaskorna är för fina för att gömmas i ett skåp haha.
 
 
Så här ser det ut just nu och jag har ingen aning om det kommer se exakt likadant ut i den nya lägenheten.
 
 
Det är verkligen så himla roligt att pyssla med småsaker för att bara en liten detalj kan förändra en hel del. Just nu kikar jag mycket på inspiration inom inredning för det är alltid roligt med nya idéer. Självklart ska jag dela med mig av mina funderingar och planer men det återkommer jag i ett annat inlägg.
 
 
//PUSS