Vardag

Lite kortfattat från midsommar

 
God morgon mina finaste!
Nu är jag tillbaka efter ett uppehåll från bloggen i några dagar då tidsinställda inlägg har fått dyka upp under tiden. Jag kände att jag behövde vara ifrån internet i några dagar och bara umgås och jag har ändå haft fullt upp. Därför har jag inte hunnit lägga upp några bilder från helgen ännu men här får ni se  några stycken från i fredags innan vi åkte iväg.
 
 
Jag har varit hos pojkvännen sedan i torsdags och kom hem igår kväll. I fredags var vi hos några vänner till honom där vi firade midsommarafton och i lördags var vädret kanon och då begav vi oss mot sjön där det var en hel del folk. Jag återkommer med mera detaljer när bilderna är med.
 
 
 
Så fort bilderna är fixade på datorn under veckan ska jag lägga upp bilder från helgen för jag måste dela med mig av allt roligt vi har haft för oss. Med andra ord blev det en hel del bilder och det är liksom bara kul. 
 
Men nu är helgen över, igår kom barnen till mig och framför mig har jag fem arbetsdagar och två födelsedagar. Full fart med andra ord. Om vem som fyller år idag får ni veta lite senare för nu ska jag se till att den här arbetsdagen tar slut för jag vill redan hem.
 
 
//PUSS
 
❤️