Personlig

Grattis mitt hjärta

Idag fyller lilleman 7 år och stort grattis till mitt lilla hjärta!
 
 
 Han har alltid älskat vatten.
 
 
 Så fort han går utanför dörren vill han ha på sig en keps eller en mössa.
 
 
Han charmar alla med sitt leende och hans favorit plagg är shorts.
 
 
Idag efter jag har hämtat ungarna på fritids ska han få sina födelsedagspresenter. Först tänkte jag ge presenterna redan på morgonen men då skulle jag aldrig få med honom till fritids för han skulle bli så ivrig med presenterna. En av presenterna är en sak som han har tjatat om i flera månader och han kommer att bli så överraskad. Men jag kan inte avslöja för er vad det är fören han har öppnat paketet. En tradition är att barnen får alltid bestämma dagens middag när de fyller år och idag blir det pannkakor med smarriga tillbehör.
 
 

Här är en bild på lilleman när han var några veckor gammal. På den tiden fick jag pussa honom hur mycket jag ville men idag får jag bara höra “Blä vad äckligt med pussar” haha barn är ju för härliga!

Jag funderar på att skriva om hur förlossningen gick till men det ska jag göra i ett annat inlägg om ni är intresserade?

 
 
//PUSS