Vardag

Klänning till skolavslutning

 
Jag brukar inte annars lägga upp kläder som jag har köpt till barnen men den här gången gör jag ett undantag.
 
 
Stortjejen hade valt den här fina klänningen från h&m som hon önskade att få ha till skolavslutningen. Förra veckan hämtade jag ut den via posten och i söndags när barnen kom till mig hade jag hängt upp den på rummet som en överraskning till henne. Hon blev jätteglad och provade den direkt.
 
 
Klänningen har slitsar längst sidorna och jag vet ett par skor som skulle passa jättebra till klänningen. Hoppas bara att jag hinner få tag i dom nästa vecka för beställer jag via nätet är risken stor att skorna inte hinner fram i tid. 
 
Nästa vecka är barnen hos sin far men på onsdag ska tösen komma hem till mig för att stanna över natten. Det är skolavslutning nästa torsdag och den dagen har jag tagit semester för att kunna hjälpa henne med håret på morgonen innan skolavslutningen och så kommer jag självklart vara med. 
Jag tycker att det är viktigt som förälder att vara med på barnens skolavslutningar men självklart har jag förståelse för dem som inte får eller kan ta ledigt.
 
//PUSS