Vardag

Smoothie bowl


Bildkälla: weheartit
 
Jag har faktiskt aldrig gjort någon smoothie bowl förut men imorgon kanske jag ska göra en eller två? Det blir så vackert när det dekoreras med frukt, bär, kokos och andra saker att jag äter med ögonen. Verkligen en perfekt nyttig mellanmål och jag hoppas att jag får tag i alla ingredienser som behövs. Jag kollade på Netto igår där jag inte hittade allt men idag får vi gå till någon annan mataffär för att hoppas på att vi hittar det som behövs.
 
 Idag efter jag hade hämtat ungarna på fritids gick vi till närmaste affär Netto igen för att handla inför fredagsmyset och efter det bytte jag om till ännu mindre kläder och klippte gräsmattan. 
Phuu äntligen tar jag soffläge nu och som jag har längtat! Egentligen skulle jag även färga min hårutväxt ikväll men det får jag se här lite senare om jag orkar det.
 
Ha en mysig fredag kväll mina godingar och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS