Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

För dig som är tokig i parfymer

Bildkälla: parfym.se

Jag är i alla fall en av dem som är riktigt tokig i parfymer och man kan säga att jag har ett lager hemma. Men det var ett tag sedan jag köpte en ny parfym då de flesta av mina parfymer håller på att ta slut. 
 
Har ni hört talas om parfym.se?
Där säljer dom parfymer, makeup, hudvård, hårvård både för män och kvinnor och det bästa är att priserna ligger upp till 60% av det ordinarie priset.
Just nu är jag riktigt sugen på att klicka hem en ny somrig doft men har dock inte bestämt mig för vilken som passar mig bäst. Det blir inte första gången som jag beställer därifrån för det har jag redan gjort för några år sedan och då var jag riktigt nöjd både med leveransen och produkterna. 
 
Vill ni kika in på hemsidan kan ni klicka här <—
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Älskar Fresh laundry och Daisy men det blir inte av att jag köper. På jobbet har vi två som är doftkänsliga så det blir mest på helger man använder så mycket. Så det räcker med dom få sorter jag har..
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan